Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Lomtalanítás, bútorszállítás Budapesten hihetetlen árakon!

2019.12.09
Örökölt egy házat , mely tele van lomokkal, régi értéktelen tárgyakkal, egyéb hasznavehetetlen tárgyakkal és lomtalanítást szeretne ellélegeztetni? Szeretne minél előbb megszabadulni ezektől a tárgyaktól  amin csak a lomtalanítás tudd segíteni Önnek? Lomtalanítás árak miatt vegyék fel központunkkal  a kapcsolatot!
 
Tapasztalni fogja, hogy a lomtalanítás  nem is olyan könnyű rendszer .
 
Az EU-s szabályozás bevezetésével a szemét kezelése sokkal bonyolultabbá vált a lomtalanítás Budapest területén.
 
Figyelembe kell venni környezetvédelmi, szemétlerakási szabályzásokat  a lomtalanítás Budapest részlegénél is. Ráadásul tucatjával bezárták a fővárosunkba található számos kerületében meglévő, és jutányos áron dolgozó szemétbányákat és ezért a lomtalanítás árak sokkal nagyobbak lettek.
 
A költségek és a megnövekedett adminisztráció miatt a legtöbb önkormányzat sem szervez már „tavaszi lomtalanítást”, vagy ha mégis , akkor is csak legfeljebb egy évben egyszer lehet elvégezni a lomtalanítás Budapest rendszerét.Márpedig magának most lenne igénye a lomokkal teli lakásra és ezen a költöztetéssel foglalkozó cég is tudd segíteni Önnek.
 
A 28 éves múltra visszatekintő költöztetéses  központunk ,  a belföldi és nemzetközi költöztetés mellett precíz  lomtalanítás árakat  is vállal.
 
A leggyakrabban akkor hívnak  minket a költöztetés Budapest folyamata elvégzésére, ha olyan ingatlant örököltek, amely telis-tele van az új tulajdonos részére  használhatatlan és felesleges tárgyakkal, mondhatni, hogy kacatokkal. Költöztetés árak miatt vegyék fel embereinkkel  a kapcsolatot!
 
Ráadásul a lom nagy része ilyenkor nehezen mozgatható bútor, berendezési eszközök , amelyeket sokszor a sokadik emeletről kell lépcsőn lecipelni az utcára a költöztetés Budapest részlegénél . Költöztetés árak kellenének személyzetünktől , kérjük vegye fel cégünkkel a kapcsolatot!
 
Képzelje el, hogy mennyivel egyszerűbb az irodaköltöztetés, ha szakképzett rakodók végzik Ön helyett a pakolást, rámolást, cipekedést, a lomok szervezett elvégzését!
 
Nincs idegeskedés, veszekedés a szomszédokkal, izzadós cipekedés az irodaköltöztetés munkájánál. Nem kell barátokat vagy családtagokat megfűzni arra, hogy drága szabadidejüket egy lomos lakás  kipakolására áldozzák a bútorszállítás részlegénél.

 

Központunk saját embereivel végzi a bútorszállítást. Óriási  tudással rendelkező csapatunk gyorsan és hatékonyan megoldja a bútorszállítást Ön helyett!
 
Nem szükséges a cipekedés, napokon át tartó megerőltető fizikai rendszer   a belföldi költöztetés területén sem. Bízza kollégáinkra  a belföldi költöztetést és garantáljuk, hogy az ingatlan villámgyorsan üressé, lomtalanná válik!
 
És egyben azt is biztosítjuk , hogy nem szennyezzük a környezetet, tehát nem találkozik „a saját lomjaival” egy út melletti erdőségben a zongora költöztetés rendszerénél sem.
 
Az használhatatlan ingóságokat Budapestről, illetve az agglomerációból a Herceghalmi, vagy a Felsőpakonyi hulladéklerakóba tudjuk elvítettni a zongora költöztetés rendszerénél is. 
 
 
pianínó költöztetést ugyanazon az összegen tudjuk elvégezni, mint a lakossági költöztetésnél megismert „közeli vidék” (Budapest agglomeráció) folyamatok esetében. Pianínó költöztetés miatt vegye fel embereinkkel  a kapcsolatot! 
 
 
 
lomtalanitas_butorszallitas.png